CREMA DE MELÓ
Aquesta es una recepta que descobreixo al entorn de una agradable trobada de ceramistes a Palau-Solità i Plegamans. On el Joan Enric ens ofereix una crema de meló.
Aquesta es una recepta que descobreixo al entorn de una agradable trobada de ceramistes a Palau-Solità i Plegamans. On el Joan Enric ens ofereix una crema de meló.
Un meló una llimona i menta triturada al gust.
Jo hi he incorpora't el suggeriment d'una companya, un iogurt.
S'agafa un meló, es pela i trosseja. Es col·loca a la batedora amb el iogurt natural, el suc d'una llimona i unes fulles de menta.
Es bat fins a aconseguir una textura homogènia, Es posa a la nevera i en el moment de servir s'hi posen unes virutes de pernil serrà.
Jo hi he incorpora't el suggeriment d'una companya, un iogurt.
S'agafa un meló, es pela i trosseja. Es col·loca a la batedora amb el iogurt natural, el suc d'una llimona i unes fulles de menta.
Es bat fins a aconseguir una textura homogènia, Es posa a la nevera i en el moment de servir s'hi posen unes virutes de pernil serrà.
Gran recepta!! Però jo gairebé prescindiría del iogurt. No dubto que hi queda molt bé i hi dona cremositat, però per mi l'essència del meló és la frescor de l'aigua pròpia de la fruita. Per cert, recordar de remenar abans de servir perquè tota la polpa queda a dalt! Enhorabona pel blog, està molt bé!
ResponElimina