Típic de Solsona, el Farcit de Carnaval no és la única cosa estupenda d'aquest moment de l'any. No solament el seu plat més típic està bonissim sino que el seu carnaval està farcit de personatges de la guerra dels Carlins. I resulta la mar d'original!
INGREDIENTS:
Una tripa d'embotit tipus bull ( ample i poc regular).* Pa tallat molt fi; 5 ous batuts ; 100 gr cansalada tallada petita ; 200 carn picada; 200 gr de panses; sal, pebre, all i julivert.
Procediment:
Fer una massa , ben barrejada amb forquilla, , amb tot lo anterior i omplir el budell. Lligar per les puntes, que no es perdi farcit.Coure a foc baix, bullit, unes 2h.Punxar de tant en tant amb una agulla, a fi de que no rebenti.Menjar recent fet, fregit a la paella com es tradicional o sobre pa...
*A manca de tripa posar-ho sobre un full d'alumini rectangular ,enrotllar i tancar be pels costats.Bollir tal i com s'ha dit.Un cop fred, treure el paper i tallar a rodanxes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada