Quan els nets ronden de vacances per casa els avis,obliga a aquests, inventar detalls que transformin un plat en un atractiu i temptador aliment,per que el seu menu no quedi simplificat a macarrons o patates roses, que es el que habitualment ells trien.
Aquest any una CREMA DE PÈSOLS AMB KETCHUP.es el que l'avia ha inventat afegint-els a la crema de meló o a la crema de pastanagues o la crema habitual de carabassó o carbassa.
INGREDIENS
Un porro
Dues pastanagues
Una poma
1/5 de pèsols
sal
pebre negra
dos formatgets amb porcions.
ketchup
Es posa un pot amb un litre i mixt d'aigua i si afegeix el porro, les pastanagues i la poma, es fa bullir durant uns vint minuts, afegiu-hi els pèsols i es fa bullir tot junt uns vint minuts mes. S'apaga el foc i si agregant els formatgets, la sal i el pebre. Tot seguit ho passem per la batedora que quedi ven fi.
Colo-cada la crema al plat i feu un dibuix amb el ketchup i serviu. I si voleu fe mes fa-lisos als nens , poseu un got ple de gels que ells mateixos els colo-quin dins el plat.
Plat de verdura divertit i fresc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada