divendres, 23 de setembre del 2011

NÚRIA SOLEY RIERA,LA CHEF. FA LA TRANSHUMÀNCIA CAP A LES TERRES DEL EBRE

RASQUERA 18-9-2011





Quan arriba el bon temps les necessitats de trobar millors pastures fan que el moviment de espais sigui constants, els remats i els seus pastors emprenen la nova aventura de trobar millors i adequats espais.
Sembla ser, es el que ha fet l'ALMADROCH.- La transhumància buscant millors espais els ha portat fins a terres del Ebre.
  Quan el chef busca noves maneres de transforma la seva cuina,noves mataries.Quan les creacions portant pels camins de retrobament amb la cuina de sempre amb un polsim de CUINA D'AUTOR, tenim  que acceptar aquesta decisió.
Ara la seva carta se transformat en una carta integrada a la terra que l'acull, espero que la nostra mancança sigui compensada per la acceptació de la comarca que des d'ara ha decidit aceptar com espai propi.
A Santa Perpètua trobem a faltar la seva cuina.


Aquest estiu em agut de recorre uns quants kilòmetres per retroba la cuina del ALMADROCH.La seva xef i el seu equip, fen una translació física cap a la ribera del Ebre.
Descobrint una cuina de matèries noves,cabra blanca de Rasquera, llamàntols del mediterrani,anacs salvatges del Delta, cérvol, figues, raïm  , fruits secs,formatges.etc. i bons vins. que a la comarca i les comarques beines no hi falten.


QUE TOT SIGUI PER GAUDIR DE UNA GRAN CUINA I DE LA SEVA CUINERA.