dimarts, 10 de juliol del 2012

Sopa de pèsols per nens a l'estiu.

Quan els nets ronden de vacances per casa els avis,obliga a aquests, inventar detalls que transformin un plat en un atractiu i temptador aliment,per que el seu menu no quedi simplificat a macarrons o patates roses, que es el que habitualment ells trien.
Aquest any una CREMA DE PÈSOLS AMB KETCHUP.es el que l'avia ha inventat afegint-els a la crema de meló o a la crema de pastanagues o la crema habitual de carabassó o carbassa.

INGREDIENS
Un porro
Dues pastanagues
Una poma 
1/5 de pèsols
sal
pebre negra
dos formatgets amb porcions.
ketchup

Es posa un pot amb un litre i mixt d'aigua i si afegeix el porro, les pastanagues i la poma, es fa bullir durant uns vint minuts, afegiu-hi els pèsols i es fa bullir tot junt uns vint minuts mes. S'apaga el foc i si agregant els formatgets, la sal i el pebre. Tot seguit ho passem per la batedora que quedi ven fi.
Colo-cada la crema al plat i feu un dibuix amb el ketchup i serviu. I si voleu fe mes fa-lisos als nens , poseu un got ple de gels que ells mateixos els colo-quin dins el plat.

Plat de verdura divertit i fresc.




dilluns, 9 de juliol del 2012

Núria Soley Riera, xef del ALMADROCH.cuinera que no permet que li facin fotos.






ESCOLA SUPERIOR D'HOSTALERIA DE CATALUNYA
DIRECCIÓ HOTELERA - 4 ª PROMOCIÓ

OPINIONS DE ALGUNS DELS SEU CLIENTS.
Jo vaig descobrir la cuina de la Núria Soley ,a Santa Perpètua i fins avui no he provat una cuina com aquella, Els seus foies, Ve tots els seus entrants,els peus de porc, el bacallà o el filet de vedella, eren insuperables . Llàstima del seu trasllat a Rasquera, es troba una mica lluny per anar tan com voldríem.

 Us recomano una escapada a Rasquera i descobrireu una gran cuina de proximitat:Fonda Almadroch de la Seu. i una cuinera per tindre amb compte, la Núria Soley.