dijous, 23 de juliol del 2009

PALAU -SOLITÀ I PLEGAMANS- LA CREMA DE MELÓ


CREMA DE MELÓ

Aquesta es una recepta que descobreixo al entorn de una agradable trobada de ceramistes a Palau-Solità i Plegamans. On el Joan Enric ens ofereix una crema de meló.
Un meló una llimona i menta triturada al gust.

Jo hi he incorpora't el suggeriment d'una companya, un iogurt.

S'agafa un meló, es pela i trosseja. Es col·loca a la batedora amb el iogurt natural, el suc d'una llimona i unes fulles de menta.
Es bat fins a aconseguir una textura homogènia, Es posa a la nevera i en el moment de servir s'hi posen unes virutes de pernil serrà.

divendres, 17 de juliol del 2009

recetas para cocineros" minusculos"

PASTAS


100g mantequilla
125g. azúcar
250g. harina
1 cucharada sopera de levadura
1 cucharada sopera de leche
2 huevos.


PREPARACIÓ

Mezclar en un cuenco la mantequilla casi derretida, el azúcar, un huevo entero y una yema. Unelo bien con una cuchara de madera y añade poco a poco la harina mezclada con la levadura en polvo y la leche fría.
Amasa hasta obtener una masa homogénea.
Engrasa una placa de horno con mantequilla.
Con una cuchara echa porciones no muy grandes de masa. aplástalas un poco con la mano enharinada y píntalas un poco con la clara de huevo sobrante batida. mete las pastas en elhorno durante 20 o 30 minutos. cuando estén doraditas sácalas del horno y desprémdelas de la fuente con un cuchillo de punta redonda.

divendres, 10 de juliol del 2009

L'ERICH I L'ALBA FAN UN PASTIS DE XOCOLATA


Els nens i el PASTIS DE XOCOLATA

L'Erich a escrit la recepta al seu quadern de vacances.Jo os la transcric.

4-ous
4-cullerades de sucre-(munta els ous amb el sucre) reserva ro
1-cullerada grossa de mantega
1-tauleta de xocolata(posar-ho al microones)

barrejar el ous amb la xocolata 2 iogurts i 5 cullerades grosses de farina.
posar dins del motlle llarg. (a sobre hi em posar llavors de xocolata), i al forn uns 30 minuts