dijous, 10 de febrer del 2011

UN ALTRE PRECEPTE DE LES DE L'AVIA

PEIXOPALO AMB TRIPES DE BACALLÀ


Ingredients


1 peixopalo
6 tripes de bacallà
4 patates grosses
1cabeça d'alls
3 tomàquets madurs
2 cebes grosses
una fulla de llorer
una mica de farigola
oli d'oliva
sal i pebre
Per la picada: 2 grans d'all,una llesca de pa fregit i julivert


Preparació


Cal deixar una peça de peixopalo deu dies en remull, tenint en compte que cal canviar l'aigua cada dos dies. Les tripes es deixaran també en remull quatre dies i en aquests cas caldrà canviar-li l'aigua cada dia.Farem un sofregit amb ceba, la meitat de la cabeça d'alls i els tomàquets.
Tallarem les patates a daus, engrunarem el peixopalo i l'afegirem al sofregit.ho deixarem coure tot uns deu minuts i desprès hi afegirem les patates i les tripes.
Un cop tot sigui al foc, ho cobrirem amb un brou de peix i esperarem que arrenqui el bull per a tira la picada
Amb l'altre cabeça d'alls farem allioli negat i quan el peixopalo i la patata estiguin cuits, li tirarem l'allioli negat per damunt. Ho deixarem reposar de 15 a 30 minuts i l'escalfarem per servir-lo. S'acompanya de allioli. Recomano provar de acompanyar amb salsa ALMADROCH ,la crema de formatge no li escau gens malament.
..







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada