dilluns, 3 d’octubre del 2011

ARRÒS DE CONILL

4 tassetes d'arròs
300g de conill
100g de cansalada
200g de pèsols
1 ceba
4 tomàquets madurs
2 grans d'all
1 pebrot vermell
julivert
oli
sal


PREPARACIÓ
Poseu una cassola al foc amb un bon raig d'oli i enrossiu-hi els talls de conill i la cansalada tallada a tires o daus petits. Quan siguin ben daurats,afegiu-hi la ceba capolada, els alls trinxats, el tomàquet ratllat i els pèsols i, seguidament, un pols de sal i una mica de julivert trinxat. Ofegueu-ho tot lentament a la cassola i, quan agafi color daurat, poseu-hi setze tassetes d'aigua ( la proporció és de quatre parts d'aigua per una d'arròs ). Deixeu-ho bullir tot fins que el suc s'hagi reduït a la meitat i, en aquest punt, tireu-hi l'arròs i deixeu-lo coure durant uns 18 minuts a foc viu. Quan apagueu el foc, deixeu-lo reposar cinc minuts abans de servir-lo.

CUINA TRADICIONAL, Guia gastronòmica de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada