HISTORIAS ENTRE FOGONS, CLASSES DE CUINA,RECEPTARI,TOT AL ENTORN DE LA GASTRONÒMIA.
dimecres, 6 de febrer del 2013
CANALONS DE PERNIL DOLÇ I UNA DELÍCIA DE PERNIL IBERIC
Canalons de pernil dolç: un tall de pernil dolç, una mica gruixut, l'ompliren amb un confit de ceba i verdures de la època encenalls de fua, i espurnes de tòfona, enrotllarem el canaló i el cobrirem amb una salsa espesa de poma i llimona. Gratinar i servit calent
UNA DELÍCIA DE PERNIL IBÈRIC
UNA BASE DE PASTE DE FULL D'UNS QUATRE PER QUATRE SENTI-METRES, UNA CAPA DE MADUIXES O MADUIXOTS UN PUNT DE PEBRE NEGRE SOBRE EL FRUIT, UNA CAPA D'ENCENALLS BEN GENEROSA DE PERNIL IBÈRIC, I PER SOBRE UNA CAPA DE FORMATGE TENDRE DE CABRA A LES FINES HERBES. GRATINAT UNS INSTANTS PER FONDRE UN POC EL FORMATGE I SERVIT.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada