dimarts, 28 d’abril del 2009

CASTELL"de milfulls amb mascarpone i perfum de roses"

INGREDIENTS PER 4 PERSONES.



-1 LÁMINA DE PASTA DE FULL
-100 cc NATA PER MUNTA
-100 gr FORMATGE MASCARPONE
-200g. DE SUCRE
-30 ml D´AIGUA DE ROSES
-150 ml D´AIGUA
-MANTEGA
-1/2 LLIMONA


Preparació

-Posa a escalfar el forn a 200C.
-Estira la làmina de pasta de full i talla-la en cercles, de manera que puguis coure-la al forn
en motlles per tartaletes individuals
-unta els motlles amb mantega i farina perquè no s`enganxi la pasta de full i col-loca cada porció de làmina que ha tallat en cada motlle. Per tal que el fons de la tartaleta no pugi, punxa el fons de la pasta amb una forquilla.
-Posa els motlles al forn i deixa-ho coure fins que la pasta hagi agafat color. Si vols pots pintar-la amb una mica d´ou perquè quedi brillant.
-Treu la pasta del forn i deixa refredar, ja que el farcit d´aquestes postres és fret i la nata es desmuntaria.
-Mentres esperes que es refredi, munta la nata amb sucre.
-En un bol a par treballa una mica el mascarpone perquè el puguis barrejar sense problemas amb la nata muntada
-Amb una mànega pastissera, que pot ser improvisada amb una bossa neta(com les que venen pels entrepans), farceix les tartaletes de pasta de full.
-Prepareu un xarop.Poseu aigua a escalfar en un cassó, i quan comenci a fumejar, tireu-hi el sucre. No heu de remenar-ho. Afegiu-hi unes gotes de suc de llimona i l´aigua de roses, que podeu comprar-la en una botiga de productes àrabs.Serviu els milfulls decorats amb pètals de roses i amb el xerop pel demun.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada